Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του

Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του



Το ταξίδι του Νιλς ,αλλά και το δικό μας έφτασε στο τέλος του.Βλέποντας το τελευταίο επεισόδιο συγκινηθήκαμε , χαρήκαμε και νιώσαμε ευχαριστημένοι που ο Νιλς βρήκε πάλι τους γονείς του και μεταμορφώθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό παιδί.Και όλα αυτά τα συναισθήματα τα ζωγραφίσαμε!!
13ο Νηπιαγωγείο











20o Νηπιαγωγείο Κατερίνης
Κι εμείς συγκινηθήκαμε πολύ ειδικά στα σημεία που αγκαλιάζει ο Νιλς τον Μάρτιν και του ζητά συγνώμη αλλά και στο τέλος που αποχαιρετά τις αγριόχηνες. Η ιστορία του Νιλς ήταν υπέροχη. Έδωσε στα παιδιά μας παραδείγματα πλούσια σε αξίες και πραγματικά άξιζε τον κόπο η ενασχόληση μας με αυτή.





24ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙO
Μια υπέροχη ιστορία, ένα μαγευτικό ταξίδι με πολλά απρόοπτα, συγκινήσεις και εκπλήξεις,έφτασε στο τέλος του. Η συγκίνηση διάχυτη τόσο στα παιδιά όσο και στη νηπιαγωγό. Ο Νιλς έγινε καλό παιδί αλλά το σπουδαιότερο  είναι ότι δημιούργησε δυνατές φιλίες και αυτό αξίζει στη ζωή.














7ο Νηπιαγωγείο
Και όπως όλα τα ταξίδια  κάποια στιγμή φτάνουν στο τέλος,έτσι και το δικό μας ταξίδι. Φτάσαμε στο τέλος με πολύ συγκίνηση αλλά και πολλά μηνύματα που μας έδωσε ο Νιλς όπως: να μην χτυπάμε τα ζώα,να τα αγαπάμε,να τα βοηθάμε και να τα σεβόμαστε, όπως και ο Νιλς άλλαξε συμπεριφορά απέναντί τους και έγινε καλός. Ζωγραφίσαμε τις εντυπώσεις μας απ'όλο αυτό το υπέροχο ταξίδι,εκφράσαμε συναισθήματα,κάναμε σκέψεις. Παίξαμε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με τον Νιλς και τους φίλους του,βρήκαμε απαντήσεις σε γρίφους σχετικούς με το ταξίδι του Νιλς.
















1ο Νηπιαγωγείο Λητής
Λένε πως όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν.....
Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να τελειώσει και το δικό μας ταξίδι, όπως ακριβώς και του αγαπημένου μας πλέον Νιλς Χόλγκερσον...
Ένα ταξίδι που μας γέμισε γνώσεις, συγκινήσεις και συναισθήματα... 
Ένα ταξίδι που θα θυμόμαστε για πολύ-πολύ καιρό....................







Κι αν δεν μας πιστεύετε, κοιτάξτε στο ακόλουθο link πώς βάλαμε λεζάντες σε διάφορες εικόνες της ιστορίας φτιάχνοντας μια δική μας έκθεση ζωγραφικής:




καθώς και με πόση ευκολία μπορέσαμε να ανασυνθέσουμε ολόκληρη την ιστορία του Νιλς στο παιχνίδι αξιολόγησης που φτιάξαμε στο learning apps!!!













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

εδώ μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...